Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (7 Απριλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·         93,8 γραμμάρια κάνναβης,

·         6 δενδρύλλια κάνναβης,

·         σπόροι κάνναβης και

·         νάιλον τεμάχια για την συσκευασία των ναρκωτικών.

Εξιχνίαση κλοπής Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 6ης Απριλίου 2023, παραβίασαν οικία ημεδαπής σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (7 Απριλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα 13 φιάλες με συνολικά 12,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, καθώς και 40 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 1 κιλού και 600 γραμμαρίων. Τα λαθραία ποτά και καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησε ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.