Σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού πραγματοποίησε χθες, 11.05.2023, την προεκλογική του ομιλία στην πόλη της Έδεσσας ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η συμμετοχή του κόσμου ήταν αθρόα, γεμίζοντας την αίθουσα του Παρθεναγωγείου και στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης γύρω από τη Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητα του Διονύση Σταμενίτη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Βουλευτής παρουσίασε το έργο που έχει γίνει την τετραετία που πέρασε για το σύνολο του Νομού Πέλλας και ιδιαίτερα για τον Δήμο Έδεσσας. Συγκεκριμένα ο Διονύσης Σταμενίτης αναφέρθηκε στις εντάξεις έργων στο «Αντώνης Τρίτσης» που αφορούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των υποδομών Ύδρευσης, Αστικής Αναζωογόνησης, αγροτικής οδοποιίας σε Παναγίτσα και Ριζάρι και πρόσφατα το έργο   αναβάθμισης   του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Έδεσσας.

Επίσης, ο Διονύσης Σταμενίτης μίλησε και για τη διεκδίκηση και επίτευξη ένταξης στο σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού των προτάσεων της ΕΤΑΔ  για αναβάθμιση των υποδομών του χιονοδρομικού κέντρου, ύψους 15 εκ. ευρώ, καθώς επίσης την κατατεθειμένη πρόταση για έργα ανάπλασης στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, την εξασφάλιση του κονδυλίου για τη βελτίωση του οδικού δικτύου προς το χιονοδρομικό, τη χρηματοδότηση  για το μεγάλο  έργο, με ιδιαίτερη σημασία για την Έδεσσα, της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Όπως τόνισε ο κ. Σταμενίτης σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή επιτεύχθηκαν σημαντικές κατακτήσεις για την πόλη της Έδεσσας αλλά και το σύνολο του Δήμου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε τέλος και στο ζήτημα της κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου τονίζοντας συγκεκριμένα: «Η Νέα Δημοκρατία, αγαπητές φίλες και αγαπητοί μου φίλοι, έκανε για αυτό το έργο όσα έπρεπε να γίνουν. Διόρθωσε τις τραγικές επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καταργώντας ένα πραγματικά πολιτικό έκτρωμα και τροποποιώντας τον παράλογο σχεδιασμό  τους που συνέδεε την τύχη και την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου της Έδεσσας με την κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου του Ηρακλείου. Έτσι λοιπόν σήμερα το έργο βρίσκεται στη Β’ φάση ΣΔΙΤ και είναι έτοιμο να ξεκινήσει να κατασκευάζεται».

Ο Διονύσης Σταμενίτης ζήτησε από τους συμπολίτες του να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία και να της δώσουν τη δύναμη να συνεχίσει να κυβερνά τη χώρα με σταθερότητα και ασφάλεια, τονίζοντας ότι έχει συγκεκριμένη πρόταση για την επόμενη ημέρα σε αντίθεση με τους πολιτικούς της αντιπάλους που βρίσκονται, όπως ανέφερε, σε σύγχυση.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος Βουλευτής ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την παρουσία τους, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του όλα αυτά τα χρόνια και τους ζήτησε να δώσουν δυναμική την υποψηφιότητα του.