Από το γραφείο του εκλεγμένου Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύση Σταμενίτη ανακοινώνεται ότι, δημοσιεύθηκε η διακήρυξη της ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου του έργου αναβάθμιση, κατασκευή, εκσυγχρονισμό και αναδιαρρύθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομειακών Μονάδων Γιαννιτσών και Έδεσσας.

Πρόκειται για τη δρομολόγηση των προτάσεων της 3ης ΥΠΕ που εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης του Υπουργείου Υγείας, όπως είχε κάνει γνωστό σε παλαιότερη ανακοίνωση του ο Διονύσης Σταμενίτης. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Με σταθερά βήματα προχωράμε στον εκσυγχρονισμό των δομών υγείας της περιοχής μας. Είναι μια δέσμευση μας της οποίας την υλοποίηση σχεδιάσαμε κατά την προηγούμενη τετραετία και στόχος της νέας θητείας είναι να περάσουμε στην εφαρμογή. Ένα από τα στοιχήματα της επόμενης ημέρας είναι η αναβάθμιση συνολικά του τοπικού συστήματός υγείας και για αυτό θα εργαστούμε».