Συνεχίζονται οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Μαΐου έως και το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.

   Πιο αναλυτικά, θα συνεχιστούν οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στα εξής σημεία:

– Στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως τον οικισμό της Χαλκηδόνας (Χ.Θ. 31+000), επί της κεντρικής νησίδας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, ανά κατεύθυνση, τμηματικά, από τη Δευτέρα 22 Μαΐου έως και  το Σάββατο 27 Μαϊου 2023.

– Στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) έως την περιοχή της Ιωνίας (Χ.Θ. 9+000), δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, από την Πέμπτη 25 Μαΐου έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.

Επισημαίνεται ότι δεν θα εκτελούνται εργασίες ταυτόχρονα, επί της κεντρικής νησίδας και δεξιά της οδού, στο ίδιο τμήμα της οδού. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες από τις 7:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων  για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.