Ο Γιάννης Σηφάκης στην διάρκεια των περιοδειών του στις πόλεις και τα χωριά της Πέλλας συνομίλησε με χιλιάδες πολίτες, συναντήθηκε με φορείς της κοινωνίας και με υπηρεσίες.

Η αγανάκτηση των πολιτών με την απερχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι διάχυτη καθώς και η προσδοκία τους για πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση με πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε στους πολίτες ότι θα είναι κοντά τους αγωνιζόμενος για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία και την επίλυση των μεγάλων και μικρών προβλημάτων της Πέλλας αντιστρέφοντας την σοβαρή οπισθοχώρηση της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Τους ζήτησε να πάνε στην κάλπη την Κυριακή και να σηκώσουν το ανάστημα τους επιβάλλοντας την πολιτική αλλαγή και την ανάδειξη προοδευτικής κυβέρνησης που θα ανατάξει την κοινωνία, θα ενισχύσει το εισόδημα τους, θα αντιμετωπίσει την αισχροκέρδεια, θα ρυθμίσει τα χρέη με βιώσιμο τρόπο, θα προστατεύσει την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, θα ενισχύσει τον δημόσιο χώρο ( υγεία, παιδεία, υποδομές), θα βοηθήσει τον αγρότη, τον κτηνοτρόφο, τον επαγγελματία, την μεσαία τάξη , θα αποκαταστήσει τις εργασιακές σχέσεις και την δημοκρατία.