Στους δρόμους βρίσκονται, σε καθημερινή βάση, τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αποκαθιστώντας διαρκώς βλάβες και φθορές στο οδόστρωμα και απομακρύνοντας κάθε στοιχείο επικινδυνότητας, σε όλο το οδικό δίκτυο της Πέλλας.  Οι σχετικές παρεμβάσεις συνεχίσθηκαν σήμερα, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση Υφιστάμενων Τεχνικών Οδικού Δικτύου 2021»,  με την  αποκατάσταση και ενίσχυση των τεχνικών αντιστήριξης των πρανών, στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Έδεσσας – Κλεισοχωρίου – Σωτήρας. Σε μήκος 70 μέτρων ενισχύθηκε το τοιχίο αντιστήριξης του πρανούς, που είχε καταστραφεί από πτώσεις βράχων.

Επιπλέον έγινε διάνοιξη της τάφρου ομβρίων υδάτων, πλησίον του αεροπλάνου στο ΦΟΕ, η οποία παρουσίαζε αδυναμία λειτουργίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες, τόνισε ότι η προσπάθεια αποκατάστασης της τάφρου παρουσίασε δυσκολίες και ιδιαιτερότητες λόγω του βραχώδους εδάφους. Όπως είπε όμως ο σχεδιασμός δεν σταματά και το «νοικοκύρεμα» των δρόμων συνεχίζεται, με τις εργασίες ανακατασκευής του οδικού δικτύου, να μεταφέρονται τώρα βορείως του οικισμού Φούστανης, στον επαρχιακό δρόμο Φούστανης – Νότιας.