Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας  ολοκλήρωσε  τις παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδοστρώματος ,  του τμήματος Πολυκάρπη-Μοναστηράκι και της γέφυρας στα λουτρά Πόζαρ.

Το πρωί της Παρασκευής 26 Μαΐου 2023, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιορδάνης Τζαμτζής μαζί με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση, επιβλέψαν  τις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Επαρχιακής Οδού 2, από την έξοδο της Πολυκάρπης μέχρι το Μοναστηράκι, μήκους 2.700 μέτρων καθώς και την αποκατάσταση της ασφαλτόστρωσης στην γέφυρα του Θερμοπόταμου στα Λουτρά Πόζαρ.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης για τις βελτιώσεις του οδικού δικτύου προς τα Λουτρά, τονίζοντας ότι «η ασφάλεια των συμπολιτών μας και των επισκεπτών στα Λουτρά, προέχει. Η συνεργασία με την ΠΕ Πέλλας, αποδίδει πολύ σημαντικά αποτελέσματα για την Αλμωπία »

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Πολυκάρπης – Μοναστηράκι, εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Ακολούθως οι κ.κ. Τζαμτζής και Μπάτσης, επισκέφθηκαν τον δρόμο Φούστανη –Αρχάγγελος, όπου μηχάνημα της ΠΕ Πέλλας, εκτελεί καθαρισμό από χόρτα και φερτά υλικά και διάνοιξη της οδού, ώστε να μην κρατά νερά το οδόστρωμα.