Ο υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης εύχεται καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων που θα εξεταστούν από αύριο στις Πανελλήνιες Εξετάσεις με το ακόλουθο μήνυμα:

«Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν την πρώτη μεγάλη πρόκληση για τους νέους μας, είναι η στιγμή που οι μαθητές εξελίσσονται σε σπουδαστές. Αυτή είναι η ώρα να καταβάλουν τη μεγαλύτερη προσπάθεια, με προσήλωση και χωρίς άγχος, για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ωστόσο δεν είναι αυτός ο μόνος δρόμος για την επαγγελματική πορεία. Τα παιδιά μας θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν θα πρέπει το παραγωγικό άγχος να εξελιχθεί σε τρόμο για το μέλλον. Πάντα υπάρχουν δεύτερες ή και άλλες ευκαιρίες.

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές Καλή Επιτυχία στις προσπάθειές τους! Το σημαντικότερο είναι να είστε συγκεντρωμένοι και εστιασμένοι στην προσπάθεια και όλα θα βρούνε τον δρόμο τους. Καλή Δύναμη και σε κάθε ελληνική οικογένεια που τις επόμενες εβδομάδες θα στηρίζει κάποιο μέλος της που εξετάζεται, με ευχές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!»