Ο Γιάννης Σηφάκης περιόδευσε την Πέμπτη 04/05/2023 στα καταστήματα και στις καφετέριες της Αριδαίας μαζί με τους συνυποψηφίους του του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα για πολιτική αλλαγή και πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις εκλογές της 21 Μαίου ως προϋπόθεση για τον σχηματισμό κυβέρνησης των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου είναι πλέον έκδηλη.

Οι πολίτες της Αλμωπίας αλλά και όλης της Πέλλας εξέφρασαν την απόφαση τους να δοθεί τέλος στην γενικευμένη αδικία, στην διεύρυνση των ανισοτήτων, στην φτωχοποίηση και στην μείωση της αγοραστικής τους δύναμης, στην υποβάθμιση των κοινωνικών δομών, της δημόσιας υγείας, της παιδείας, των δημόσιων υποδομών, στην ανασφάλεια για την ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους που εκφράζει η απερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Υπερασπίζονται το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για δικαιοσύνη παντού, αύξηση μισθών, μείωση τιμών με πάραξη της αισχροκέρδειας, αύξηση του δημόσιου χώρου, διασφάλισης της πρόσβασης όλων στα δημόσια αγαθά, στην υγεία, ενίσχυσης κοινωνικών δομών, αποτελεσματικό και κοινωνικό κράτος, ενίσχυσης του αγρότη, του μικρομεσαίου και του επαγγελματία.