Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες (10 Μαΐου 2023) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, 2 ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα της ίδιας ημέρας, ενεργώντας από κοινού και προσποιούμενες τις πελάτισσες,  διέπραξαν κλοπές από 4 καταστήματα, αφαιρώντας ενδύματα και προϊόντα, συνολικής αξίας 469,90 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Εξιχνίαση κλοπής Στο πλαίσιο συνέχισης των ερευνών από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας, μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών, που τον Απρίλιο του 2023 διέπραξαν κλοπή και απόπειρα κλοπής από 2 οικίες σε περιοχή της Πέλλας, αφαιρώντας κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, ταυτοποιήθηκε και η ημεδαπή συνεργός τους. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι 3 γυναίκες ενέχονται σε ακόμη μία κλοπή από οικία σε περιοχή της Πέλλας, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ.
Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη χθες (10 Μαΐου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κατερίνης, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.