Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (12 Μαΐου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνος, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα αποθήκης της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αποσπάσματα κάνναβης βάρους 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα πιστόλι. Επίσης, κατασχέθηκε 1 δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρα.

 

Εξιχνίαση κλοπών ·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου 2023, παραβίασαν οικία σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 220 ευρώ. Το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο παραδόθηκε από τον έναν ανήλικο και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.

·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 17 έως 18 Απριλίου 2023, παραβίασε όχημα ημεδαπού σε περιοχή της Ημαθίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό του οχήματος, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (12 Μαΐου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα οικίας του σε περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητες καπνού για ναργιλέ, βάρους 5 κιλών και 546 γραμμαρίων, καθώς και 144 γραμμάρια χύμα καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.