Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 27 έως το πρωί της 28 Απριλίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, διέπραξαν 3 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Επίσης προσπάθησαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από ακόμη ένα όχημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Σύλληψη για ναρκωτικά Συνελήφθη χθες (20 Μαΐου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαινε και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 48 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό των ποσό των 200 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.
Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής Συνελήφθησαν χθες (20 Μαΐου 2023) σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς μεσημεριανές ώρες της ίδιας ημέρας, κατελήφθησαν τη στιγμή που προσπάθησαν να αφαιρέσουν εργαλεία και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.100 ευρώ, από δύο περιφραγμένα οικόπεδα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.