Σήμερα (11-06-2023), πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Λέσχη της έδρας της Διεύθυνσής μας, στο πλαίσιο εορτασμού της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ημέρα που η Πολιτεία καθιέρωσε με νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εορτάζεται κάθε χρόνο ανήμερα της εορτής των Αγίων Πάντων, για την επιβράβευση, ενθάρρυνση και αναγνώριση της προσφοράς των αποστράτων αστυνομικών στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα για να τιμάται η πολυετής προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Σώμα.

Κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας, καθώς και της Λέσχης του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, παρέστησαν ο Διοικητής της IIης Μεραρχίας, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας, οι υποψήφιοι βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, κ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Βασίλειος, κ.ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ Διονύσιος,  κ.ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ Γεώργιος κ. ΓΙΑΝΝΟΥ Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.ΤΖΑΜΤΖΗΣ Ιορδάνης, ο Αντιδήμαρχος Έδεσσας κ.ΣΑΜΛΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας κ.ΟΥΡΔΑΣ Τρύφων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Στρατού Ξηράς Ν.Πέλλας, καθώς και απόστρατοι αστυνομικοί.

Η τελετή που έλαβε χώρα εξωτερικά της Λέσχης του Αστυνομικού Καταστήματος της Διεύθυνσής μας, ξεκίνησε με καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Υπασπιστή της Δ.Α. Πέλλας Αστυνόμο Β΄ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Γεώργιο, ακολούθως αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε ομιλία από το τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ Πέτρο, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της καθιέρωσης του εορτασμού της σημερινής ημέρας, προς τιμή των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τους άρρηκτους δεσμούς που υφίστανται μεταξύ του εν ενεργεία προσωπικού και των τελευταίων.

Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Ν.Πέλλας κ.ΟΥΡΔΑΣ Τρύφων.

Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους προσκεκλημένους.