Το Aegean College διοργανώνει εκδήλωση για τους φοιτητές, τους αποφοίτους και το ακαδημαϊκό προσωπικό με τίτλο ”The Myth of Normal” τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο Μουσείο Μπενάκη, ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κέντρα της Ελλάδας.

Ομιλητής θα είναι ο διεθνούς φήμης ιατρός και συγγραφέας Dr. Gabor Maté.

Με βασικά αντικείμενα της σπουδής του το τραύμα και τις επιπτώσεις του στην ψυχική και σωματική υγεία, ο Dr. Maté αποδέχτηκε την πρόσκληση του Aegean College για να μιλήσει σχετικά με τη συναισθηματική ευαισθησία, τη συμπόνια και τον αντίκτυπο των παιδικών εμπειριών.

Η παρουσία του Dr. Maté στο Μουσείο Μπενάκη αποτελεί μια σπάνια ευκαιρία για τους επισκέπτες να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη συναισθήματα και ενθουσιασμό.

Όμως, η εμπειρία δεν σταματάει εδώ. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν κατ’ ιδίαν τον Dr. Gabor Maté, μετά την ομιλία του. Αυτή η προσωπική επαφή θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήσεις, να μοιραστούν εμπειρίες και να ανακαλύψουν τα βιβλία του.

Η εκδήλωση που διοργανώνει το Aegean College θα προσφέρει μια πολύτιμη ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη και να επανασυνδεθούν με την αυθεντικότητά τους. Με το μοναδικό του τρόπο, ο Dr. Gabor Maté θα προσφέρει πρακτικές συμβουλές και εργαλεία για την ενίσχυση της ψυχικής ευημερίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους εκ των προτέρων, καθώς η κράτηση θέσεων θα γίνει ονομαστικά.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσετε και να ακούσετε ζωντανά τον Dr. Gabor Maté, έναν από τους πιο εμπνευσμένους και ανατρεπτικούς σκεπτικιστές του 21ου αιώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • aegeancollege.gr
  • Αθήνα: Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα, 210 321 1228
  • Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45, 2311 256 619
  • Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή, 210 422 0015
  • Λάρισα: Ρούσβελτ 35, 2411 100 001