Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Μπαλωμένο συναντήθηκε σήμερα, 07 Ιουνίου 2023, ο υπ. Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης με κεντρικό θέμα τις προτάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού κέντρου «ΒΟΡΑΣ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ», που αναμένεται να κατατεθούν προς ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Της σημερινής συνάντησης προηγήθηκε χθεσινή συνάντηση του Διονύση Σταμενίτη στην Έδεσσα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αναπτυξιακής Πέλλας, με σκοπό την ακόλουθη επισήμανση ορισμένων επιμέρους θεμάτων και παρατηρήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ, αναφορικά με τις προτάσεις της τελευταίας, που όπως αναφέρθηκε, αναμένεται να κατατεθούν στην πρόσκληση που θα δημοσιευθεί από το Υπουργείο Τουρισμού για τη χρηματοδότηση έργων στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει από την περασμένη κοινοβουλευτική θητεία του, ο Διονύσης Σταμενίτης ενημέρωσε τον κ. Μπαλωμένο για το σύνολο των επισημάνσεων από πλευράς των υπηρεσιακών παραγόντων της Αναπτυξιακής και ζήτησε την άμεση συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, ώστε να με αυτόν τον τρόπο να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως έχει ενημερώσει με προηγούμενες ανακοινώσεις του ο Διονύσης Σταμενίτης η πρόταση της ΕΤΑΔ για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης αφορά έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού, προϋπολογισμού περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ.