Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω χθες (7 Ιουνίου 2023) το πρωί στην πόλη των Σερρών, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει σε γραφείο από όπου αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ, 2 τραπεζικές κάρτες και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.

Εξιχνιάσεις κλοπών · Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 5 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα αφαίρεσαν από κοινού, από περιοχή της Πέλλας, δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες. Η μία κλεμμένη μοτοσικλέτα εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

· Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και 4 ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον προηγούμενο μήνα στις Σέρρες, αφαίρεσαν από κοινού δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς κρυμμένες καλά, σε σημείο με πυκνή βλάστηση και αποδόθηκαν στους παθόντες.