Εξιχνίαση κλοπών  

·   Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 23 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2023, διέπραξαν 7 κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στην πόλη της Βέροιας, αφαιρώντας χρήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 1.210 ευρώ, καθώς και μία απόπειρα κλοπής από όχημα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο ένας από τους παραπάνω ανήλικους, το βράδυ της 13 προς 14 Ιουλίου στη Βέροια, παραβίασε ένα όχημα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, τις οποίες παρέδωσε σε μία ανήλικη, που πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα.

·   Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Απρίλιο του 2023, παραβίασε κατάστημα στις Σέρρες και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη χθες (19 Ιουλίου 2023) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την είσοδό του στη χώρα, σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών Αυστρίας, για εγκληματική οργάνωση και ναρκωτικά.
Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον προαύλιο χώρο, 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.