Εξιχνίαση κλοπών

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 16 έως 31 Ιουλίου 2023 διέρρηξε 2 φόρες Ιερό Ναό σε περιοχή της Ημαθίας και συνολικά αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το παγκάρι και έναν χαρτοφύλακα που περιείχε διάφορα έγγραφα.

Εκτέλεση εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη προχθές (17 Αυγούστου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2023) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε στην αυλή της οικίας του να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 6,95 γραμμαρίων, που βρέθηκε στην κατοχή του.