Η νέα πιτσαρία που άνοιξε στην περιοχή μας ονομάζεται Pizza Gustoso και βρίσκεται στην Εγνατία Οδό.

Ο πολύπειρος Τάκης (Σπάρτακος) και η γυναίκα του Ειρήνη άνοιξαν μόλις πριν λίγες μέρες αυτήν την οικογενειακή επιχείρηση και σας περιμένουν να γνωρίσετε τα γευστικά τους πιάτα.

Φρέσκα υλικά σε σπιτική ζύμη συνθέτουν μία από τις πιο νόστιμες πίτσες που θα δοκιμάσετε.

Οι πίτσες βγαίνουν σε ένα μέγεθος, με οκτώ πολύ μεγάλα χορταστικά κομμάτια. Ενδεικτικά βλέπουμε την μαργαρίτα να ξεκινάει από τα 7,50 ευρώ.

Συνεχίζουμε με μακαρονάδες (pasta) με τη napoliten να στοιχίζει μόνον 4,5 ευρώ και το πήλινο κεσεδάκι με καπάκι να το επαναχρησιμοποιείτε ως τάπερ!

Μπορείτε να τη συνοδεύσετε με νόστιμες σαλάτες (Κρητική, ρόκα μαρούλι, gustoso κ.α.) ορεκτικά (σκορδόψωμο) ή επιδόρπιο (λουκουμάδες με μέλι και καρύδια, λουκουμάδες με bueno κ.α.).

Τέλος το kids pasta menu με τις πολύχρωμες βίδες ζυμαρικών να στοιχίζουν μόλις 3,5 ευρώ με δώρο έναν χυμό Amita 250 ml!

Την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε σπίτι με την παρέα, θα κάνετε τραπέζι ή απλά θέλετε  σπιτική πίτσα, η Pizza Gustoso είναι η απάντηση.

Για delivery καλέστε : 2381029191

Βρίσκεται : Εγνατίας 45

Συγχαρητήρια για το νέο σας ξεκίνημα. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές δουλειές.

Ο Τάκης  γνωστός ως Σπάρτακος μπορεί να μην είναι υποψήφιος με κάποια δημοτική παράταξη αλλά παρακάτω παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του!

Επαγγελματική εμπειρία

Εστιατόριο ο Κοσμάς – Μαγειρίο, ελληνική κουζίνα (Έδεσσα)

08/2002 – 03/2007
-Βοηθός Μάγειρα
Προετοιμασία φαγητών και σαλατών

Πολυχώρος Καναβουργείο – Μεσογειακή κουζίνα (Έδεσσα)
05/2007 – 08/2008
-Β’ Μάγειρας
Ζεστή κουζίνα
Κρύα κουζίνα
Ala carte
Δεξιώσεις μπουφέ

10/2011 – 05/2012
-Chef
Υπεύθυνος για την προετοιμασία και την παρασκευή όλων των φαγητών και εδεσμάτων
Υπεύθυνος μενού

La place Mignonne Bistrot – Γαλλική κουζίνα |Βραβευμένο από το New York Times |(Θεσσαλονίκη)

11/2008 – 05/2009 , 10/2009 – 05/2010 , 09/2010 – 05/2011
-Β’ Μάγειρας
Ζεστή κουζίνα
Κρύα κουζίνα
Ala carte


Aldemar Knossos Royal (Χερσόνησος)

05/2009 – 10/2009
-Β’ Μάγειρας
Κεντρική κουζίνα ,
All Inclusive

Akti Oneirou Luxury Camping (Χαλκιδική)
05/2010 – 09/2010 , 05/2011 – 10/2011
Sous Chef
Βοήθεια κατά την προετοιμασία και τον σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών
Δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και από πλευράς γεύσης

 

Comunale Italian Cuisine (Θεσσαλονίκη)

11/2012 – 05/2016
Chef

Υπεύθυνος για την προετοιμασία και την παρασκευή όλων των φαγητών και εδεσμάτων σε συνεργασία με τον διακεκριμένο έλληνα σεφ Άρη Ασλάνογλου

Υπεύθυνος μενού

 

Thokos Café Bar Bistro – Ιταλική Κουζίνα (Χαλκιδική)
05/2016 – 09/2016 , 05/2021 – 10/2021
Chef
Ala carte
Υπεύθυνος μενού

 

Cosmopolitan bar restaurant – Ιταλική Κουζίνα, Shushi (Θεσσαλονίκη)
05/2017 – 05/2018

Chef
Υπεύθυνος για την προετοιμασία και την παρασκευή όλων των φαγητών και εδεσμάτων
Υπεύθυνος μενού

 


Hotel Paradise Kriopigi (Χαλκιδική)

05/2018 – 10/2018
Chef
All inclusive
Υπεύθυνος για την προετοιμασία και την παρασκευή όλων των φαγητών και εδεσμάτων
Υπεύθυνος μενού
05/2019 – 10/2019
Chef
Ala carte

Κέντρο Αποκατάστασης Αναβίωση (Δράμα)
11/2018 – 05/2019 , 11/2019 – 05/2021 , 10/2021 – 05/2022
Chef
Υπεύθυνος μενού με ειδικά φαγητά για διάφορες παθήσεις, σε συνεργασία με ειδικό διατροφολόγο και ειδικό διαβητολόγο – παθολόγο

Το Ιταλικό – Italian Flavours (Χαλκιδική)

05/2022 – 09/2022

Chef
Ζεστή κουζίνα

 

Εκπαίδευση

ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Θεσσαλονίκη)

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης

Δεξιότητες

-Ικανότητα εργασίας υπό πίεση
-Ευστροφία και αναπτυγμένη αντίληψη
-Ικανότητα εκτέλεσης οδηγιών

-Δημιουργική σκέψη
-Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
-Οργανωτικές δεξιότητες
-Τήρηση κανόνων υγιεινής
-Ταχύτητα στην εκπόνηση των εργασιών

-Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε συνθήκες πίεσης
-Άριστος χειρισμός λειτουργίας του ξυλόφουρνου
-Άριστες γνώσεις Ασιατικής και Ιταλικής κουζίνας
-Εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων|Τήρηση HACCP

Ηγετική ικανότητα

-Υπεύθυνος προσλήψεων του προσωπικού
-Εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού σε τεχνικά θέματα
-Εβδομαδιαίο πρόγραμμα βαρδιών προσωπικού
-Φροντίδα για την ομαλή λειτουργία των πόστων

-Εξασφάλιση ότι υπάρχει συντονισμός στο προσωπικό για την άμεση παράδοση των παραγγελιών (κουζίνας και service)

-Αρμόδιος για τις προμήθειες (επικοινωνία, διαχείριση, διαπραγμάτευση τιμών)
-Εκπαίδευση προσωπικού στον τρόπο εξυπηρέτησης του πελάτη
-Αξιολόγηση απόδοσης του προσωπικού
-Φιλική προσέγγιση στους πελάτες και δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας
-Συνεργασία με όλα τα μέλη της κουζίνας
-Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους της κουζίνας