Οι Σύλλογοι:  Ποντίων Έδεσσας ο  «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»,   Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα», Φ.Σ.΄Έδεσσας  «Μέγας Αλέξανδρος», Καρκινοπαθών  Έδεσσας & Περιχώρων, Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής», Εδεσσαικο Θέατρο, Ορφέας Ριζαρίου,  Εδεσσαικος Κόσμος, Σύλλογός Νεφροπαθών Πέλλας ΄΄Οι Αγιοι Ανάργυροι΄΄,    ενώνουν τις δυνάμεις τους,  καλώντας όλους και όλες, στην παροχή βοήθειας στοχευμένα προς τον Δήμο  Φαρσάλων, όπου ένα μεγάλο κομμάτι του έχει πληγεί από την πρόσφατη κακοκαιρία.

 Η επιλογή του Δήμου Φαρσάλων, έγινε καθώς εκεί λόγω μεγέθους,  υπάρχει αξιοπιστία στην διαχείριση της βοήθειας (την οποία προφανώς και οι συμμετέχοντές θα διαφυλάξουν).

Στόχος όλων μας είναι η προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια  και ουσιαστικό αποτέλεσμα, δημιουργώντας διαδικασίες παρέμβασης και βοήθειας, δεδομένο που ενδεχόμενα να  χρησιμοποιήσουμε για το ανάλογο ή παρόμοιο συμβάν  στο μέλλον (κάτι που κανένας μας δεν εύχεται!).

 

Η συμμετοχή της σχολικής  κοινότητας είναι αναγκαία και θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών και γονέων. Στόχος μας το κάθε σπίτι,  με τις όποιες δυνάμεις του να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή,  δίνοντας το μήνυμα της συμμετοχής και του εθελοντισμού.

 

Στηρίζουμε τον  Δήμο Φαρσάλων, συγκεντρώνοντας:

 

-ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ,  όπως: μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, σαμπουάν, σαπούνια, χαρτί υγείας χαρτικά, σερβιέτες.

 

-ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, όπως: χλωρίνη, καθαριστικά πατώματος, τζαμιών, υγρό πιάτων αλλά και φτυάρια, μαύρες σακούλες σκουπιδιών, σφουγγαρίστρες, σκούπες, κουβάδες σφουγγαρίσματος.

 

-ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, όπως: μακαρόνια, όσπρια, ρύζι, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, κρουασάν, παστέλια, μπισκότα, φρυγανιές, μπάρες δημητριακών.

 

Η συγκέντρωση των παραπάνω θα γίνεται στο εντευκτήριο του Συλλόγου Ποντίων «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» (Κολοκοτρώνη 7, Έδεσσα) αυτή την εβδομάδα, τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

 

-Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ώρες 6 – 8 μ.μ.,

 -Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, ώρες: 6 – 8 μ.μ. και

-Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρες:  6 – 8 μ.μ.

 

Στο φουαγιέ του Δημαρχείου Έδεσσας

-Σάββατο  ώρες  10;00-14;00

-Δευτέρα και Τετάρτη  ώρες   19;00-21:00

  

 

 

Οι Σύλλογοι

 

Ποντίων Έδεσσας ο  «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»,

Μικρασιατών Ν. Πέλλας «Η Μπίγα»,

Φ.Σ.΄Έδεσσας  «Μέγας Αλέξανδρος»,

Καρκινοπαθών  Έδεσσας & Περιχώρων,

Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής»,

Εδεσσαικο Θέατρο,

Ορφέας Ριζαρίου, 

Εδεσσαικος Κόσμος,

Νεφροπαθών Πέλλας ΄΄Οι Άγιοι Ανάργυροι΄΄