Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (15 Σεπτεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, αλλοδαπός άνδρας, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας και στην κατοχή του βρέθηκαν καλά κρυμμένες 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 12,6 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2 γραμμαρίων. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 2 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 474 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας τσέπης, σε μορφή κλειδιού, με υπολείμματα κοκαΐνης, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

 

·  Συνελήφθη χθες (15 Σεπτεμβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 517,5 γραμμαρίων.

Σύλληψη για παράβαση των νομοθεσιών περί αρχαιοτήτων, ναρκωτικών και όπλων Συνελήφθη χθες (15 Σεπτεμβρίου 2023) το πρωί στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευές ανίχνευσης μετάλλων με τα παρελκόμενα τους (φορητοί υπολογιστές, καλώδια, κεραίες, φορτιστές κ.α.) και 2 τμήματα μηχανήματος ανιχνευτή μετάλλων, τα οποία κατείχε άνευ αδείας από την αρμόδια Αρχή. Επίσης κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης βάρους 13,1 γραμμαρίων και 1 φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου.
Εξιχνίαση απάτης Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Μάιο επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα ενοικίασης διαμερίσματος, κατάφερε να του αποσπάσει τμηματικά το χρηματικό ποσό των 869 ευρώ.