Την καθιερωμένη εκδρομή στην Αθήνα, «Πολιτιστική Αθήνα», διοργανώνει ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος», στις 8, 9, και 10  Δεκεμβρίου 2023. Η εκδρομή όπως κάθε χρόνο  περιλαμβάνει επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού (εκθέσεις εικαστικές, θεατρική παράσταση, επίσκεψη σε μουσεία, μουσική εκδήλωση). Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη,  20 μ. από την στάση του μετρό Μεταξουργείο). Συνολική τιμή 150 ευρώ το άτομο, στην οποία περιλαμβάνονται οι μεταφορές και η διαμονή (δυο διανυκτερεύσεις, 8 και 9/12),  σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό.

Οι προτάσεις του Συλλόγου περιλαμβάνουν: 9/12 στις 9 μ.μ. θεατρική παράσταση στο θέατρο Ακροπόλ «Underground», με ζωντανή ορχήστρα, με πρωταγωνιστές: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Γιάννη Τσορτέκη. Κυριακή πρωί, επίσκεψη στην Εθνική Πινακοθήκη Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου  «ΑΣΤΥΓΡΑΦΙΑ / URBANOGRAPHY. Η ζωή της πόλης τις δεκαετίες 1950-1970». Και φυσικά θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Η εκδρομή θα γίνει με το πρακτορείο Αχιλλέας Δαφνής, Τουριστικό Γραφείο Achillio Travel, με άνετο σύγχρονο λεωφορείο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Ηλίας Ιακωβάκης (αντιπρόεδρος Συλλόγου) τηλ. 6974799940 (απόγευμα) και Γιάννης Χατζηπέγιου (πρόεδρος Συλλόγου) τηλ.6976278000.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο