Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη Κοινωνία σε Κίνηση που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στις εκλογικές περιφέρειες με ενσωματωμένο το 96,3 και περιμένοντας δύο εκλογικά τμήματα. 

Από την πλευρά της δημοτικής παράταξης Κοινωνία σε Κίνηση, χωρίς την καταμέτρηση δύο εκλογικών τμημάτων πρώτος καταγράφεται ο Βαγγέλης Θωμάς με 1.234 ψήφους. Στις θέσεις 13-15 μάλιστα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον. Στην πρώτη του δήλωση μετά τη μεγάλη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για τον Δήμο Έδεσσας προέβη ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Θωμάς. Ευχαρίστησε τους πολίτες που του έδωσαν ισχυρότατη εντολή καθώς και στον επικεφαλής Γιάννη Τσεπκεντζή.

Φίλες και Φίλοι μου, σας ευχαριστώ από καρδιάς!
Η σχέση μας ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι σχέση εμπιστοσύνης.
Ευχαριστώ όλες και όλους που τιμήσατε με την ψήφο σας το πρόσωπό μου σε ένα δύσκολο αγώνα και με κατατάξατε πρώτο σε σταυρούς με την παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση».
Με μπροστάρη τον Δήμαρχο Γιάννη Τσεπκεντζή και τα μέλη του συνδυασμού μας, τα οποία αποτελούν μία καταπληκτική ομάδα, δώσαμε έναν αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με την ίδια όρεξη, με το ίδιο πάθος και με όλες τις δυνάμεις μου, όπως άλλωστε έχω πράξει όλα αυτά τα χρόνια χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!!!
Σας ευχαριστώ!!!