Ο Βασίλης Μούσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης!

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μια σύγχρονη εταιρεία οργάνωσης, προγραμματισμού και ανάπτυξης με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον αγροτικό χώρο με αντικείμενο τα προγράμματα Σχεδίων Βελτίωσης, Νέων Αγροτών και δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Συγχρόνως ασχολήθηκε με καινοτόμα συστήματα ευφυούς γεωργίας που στοχεύουν στη μείωση της κατανάλωσης των φυσικών πόρων μέσω των μοντέλων κυκλικής οικονομίας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και στα μοντέλα προσδιορισμού αποτυπώματος άνθρακα.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε εταιρείες εμπορίας αγροτικών εφοδίων του νομού, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των μετασυλλεκτικών εφαρμογών του Συστήματος Ποιότητας SmartFresh που αφορούν στο κρίσιμο ζήτημα της διασφάλισης της ποιότητας και προστασίας του φρούτου μετά τη συγκομιδή του.

Το πλήθος των εταιρειών που εργάστηκε και των προγραμμάτων επιμόρφωσης σε συνδυασμό με το χαρακτήρα του προσφέρουν στην Κοινωνία σε Κίνηση ένα συνεργάτη έμπειρο, εξωστρεφή, αποτελεσματικό με πίστη και ικανότητα στην ομαδική εργασία αλλά και στην προσαρμογή σε δυναμικό περιβάλλον!

Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με την Τριανταφυλλιά Τεχοβίτου με την οποία έχουν ένα παιδάκι!

Η κοινωνία σε Κίνηση καλωσορίζει άλλον έναν ικανό νέο με όνειρα για έναν πιο όμορφο και παραγωγικό τόπο ,κυρίως όμως έναν ευγενικό και χαμογελαστό συνεργάτη!

Καλή δύναμη Βασίλη!