Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που πιστέψατε σε μένα, με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την ευκαιρία να σας εκπροσωπώ στο δημοτικό συμβούλιο.


Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους όσους στάθηκαν έμπρακτα δίπλα μου, στην οικογένεια μου, στους ασθενείς μου, στους παλιούς και νέους φίλους που με στήριξαν, όχι μόνο με την ψήφο τους, αλλά και με τις συμβουλές, την ενθάρρυνση και με κάθε δυνατό τρόπο. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα σε αυτήν τη θέση.
Φυσικά, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, μερικούς από τους οποίους έχω πλέον την τιμή να αποκαλώ φίλους μου, γιατί με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι στον αγώνα για έναν κοινό σκοπό δεν χωράνε ούτε αντιζηλίες, ούτε μικρότητες.
Τέλος, οφείλω απέραντη ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με ενέπνευσε να τολμήσω αυτό το βήμα, στον νέο μας δήμαρχο Γιάννης Τσεπκεντζής. Το σθένος και η επιμονή του μπροστά στις δυσκολίες αποτελούν πρότυπο για μένα στη νέα μου πορεία και είμαι βέβαιη ότι η θητεία του θα αποτελέσει τομή στην ιστορία του Δήμου μας.
Εύχομαι να σας έχω όλους δίπλα μου και σε αυτό το νέο ταξίδι!