Εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συνεργασία Ευθύνης» και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στις Δημοτικές Εκλογές του 2023. Όπως μας έχει δηλώσει θα εκπροσωπεί επάξια τους συνδημότες μας και ιδίως τη νέα γενιά, συμμετέχοντας με ουσιαστικές προτάσεις και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας θητείας. Συγχαρητήρια Ζωή! Καλή δύναμη και καλή θητεία!

Τι έγραψε η ίδια :

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας, έναν – έναν προσωπικά, που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Η εκτίμησή σας προς το πρόσωπό μου, την πρώτη φορά που συμμετείχα σε εκλογική αναμέτρηση, πραγματικά με συγκίνησε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Μουράτογλου που μου έκανε την πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό “Συνεργασία ευθύνης”. Δώσαμε έναν αγώνα με αξιοπρέπεια και έναν μόνο σκοπό: την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας και των πολιτών του. Δεσμεύομαι, από την νέα μου θέση, να συμβάλλω τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός αυτός. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που εσείς μου δείξατε.
Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να συγχαρώ τον συνδυασμό “Κοινωνία σε κίνηση” που έλαβε την πρώτη θέση και να ευχηθώ καλή θητεία και καλή δύναμη στην επίτευξη του κοινού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από το καλό του τόπου μας.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Αγγέλου Μαρία Ζωή