Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν χθες (11 Οκτωβρίου 2023) το βράδυ, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ημεδαπός άνδρας και ανήλικος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρουν με όχημα, 3 αλλοδαπούς εκ των οποίων η μία ανήλικη, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε, όπως και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
Συλλήψεις για κλοπές ·   Συνελήφθη προχθές (10 Οκτωβρίου 2023) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, καθώς λίγο νωρίτερα διέρρηξε κατάστημα από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 95 ευρώ. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι πρωί της 7ης Οκτωβρίου 2023 διέρρηξε ακόμη δύο καταστήματα στις Σέρρες, όπου στο ένα από αυτά αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

·   Συνελήφθησαν χθες (11 Οκτωβρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς νωρίτερα αφαίρεσαν από εξοχική οικία 1 εξωτερική μονάδα συστήματος ψύξης και μία πόρτα αλουμινίου, αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν, καθώς και ένα τρέιλερ που ήταν έμφορτα τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 

· Συνελήφθη χθες (11 Οκτωβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 202 γραμμαρίων.

· Συνελήφθη χθες (11 Οκτωβρίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 112,6 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,1 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,2 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Στον ίδιο χώρο συνελήφθη και ένας ημεδαπός άνδρας που όπως προέκυψε είχε προβεί σε χρήση ναρκωτικής ουσίας, την οποία είχε προμηθευθεί από τον ανωτέρω, έναντι χρηματικής αμοιβής.