« Μεταβολές σχολικών μονάδων – Παράσταση διαμαρτυρίας  »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 

Η εισήγηση του Δ/ντή Εκπαίδευση Πέλλας , για μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολ. έτος 2024-2025 περιλαμβάνει στις  προτάσεις του, τη συγχώνευση σχολικών  μονάδων  αρμοδιότητας του  Συλλόγου  μας. Συγκεκριμένα προτείνει τη συγχώνευση , του 1ου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας με το 7ο 7/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας, σε μια σχολική μονάδα.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου μας διαφωνούν με την πρόταση του Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας η οποία δεν έχει παιδαγωγική τεκμηρίωση , ούτε  τα  κριτήρια συγχώνευσης που προτείνει είναι  πλήρως αιτιολογημένα. Δημιουργούν προβλήματα , αναστάτωση στα παιδιά και στις οικογένειες των παιδιών και των δυο σχολείων και φυσικά αβεβαιότητα στους συναδέλφους .

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προέβη σε αυτή την ενέργεια χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί διαβούλευση ή επικοινωνία με το Σύλλογο μας .

Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας, μαζί με τους Συλλόγους Γονέων του 1ου και 7ου  Δ. Σ. Σχολείου :

 

την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

και ώρα 13:30

στα γραφεία της Δ.Π.Ε. Πέλλας, Εγνατίας 91.

 

Λέμε ΟΧΙ  στη συγχώνευση των σχολικών μονάδων

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ !

 

Καμία μεταβολή , κατάργηση ,  συγχώνευση ή υποβιβασμός στις σχολικές μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας,  για το σχολικό έτος 2024-2025.

 

 

Για το Δ.Σ

 

 

 

Η    Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας

 

 

   Ροκά Μαλαματή                                                            Μητσόπουλος Αντώνης