Σημαντική προσθήκη για τη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Α1 premier handball για τον Αερωπό Έδεσσας. Ενός σημαντικού, έμπειρου και αξιόλογου αθλητή. Έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας ΄Εδεσσας και είναι περιτό να πούμε οτι είναι απο τα αγαπημένα παιδιά της πόλης που γεννήθηκε.

Είναι δεξιόχειρας, παίζει στην περιφέρεια και είναι 30 ετών [31-12-1993, 1,81μ].
Με πολλές εμπειρίες και συμμετοχές στην Handball Premier με τον Αερωπό Έδεσσας και τον Άρη Νίκαιας, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια του Αερωπού να παραμείνει στην Handball Premier.
Ο Φάνης Τζουβάρας ξεκίνησε το χαντμπολ σε ηλικία 8 ετών στον Αερωπό Έδεσσας με προπονητή τον Χρήστο Τσίφα.
Τη σαιζόν 2017-18 συμμετείχε στο final4 το οποίο έγινε στην Γλυφάδα.
Στα ηλικιακά του Αερωπού ΄΄ανδρώθηκε΄΄ και με την ανδρική ομάδα κατέκτησε τη περίοδο 2018-19 την 3η θέση στην Handball Premier.
Με τον Αερωπό συμμετείχε σε όλες τις Ευρωπαικές συμμετοχές του το 2012 στην Σερβία το 2018 στην Λευκορωσία και το 2019 στην Κύπρο και στην Ρωσία για το Τσάλεντζ καπ.
Την περίοδο 2019- 20 πήγε στον Άρη Νίκαιας όπου έμεινε μέχρι και την φετινή σεζόν.
Ο Φάνης Τζουβάρας είναι διεθνής με την Εθνική εφήβων απο το 2011 στην προκριματική φάση του Ευρωπαικού πρωταθλήματος στο Κλάδοβο της Σερβίας.
Στις φωτογραφίες ο Φάνης Τζουβάρας [υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία] με τον διοικητικό παράγοντα του Αερωπού Μάκη Ρόμπη.