Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στον φιλόξενο χώρο καφέ-bar «Brazil» το βιβλίο του Εδεσσαίου Δημήτρη Παπαδημητρίου με τίτλο: «25η ώρα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Βακχικόν».

Το βιβλίο προλόγισε ο Πρόεδρος τού Συλλόγου Βιβλιόφιλων Τρύφων Ούρδας, ενώ παρουσίασαν με εξαιρετικές προσεγγίσεις ο αντιδήμαρχος Παιδείας & Αθλητισμού και φιλόλογος Ευάγγελος Τρυψιάνης, καθώς και η γιατρός του Νοσοκομείου μας αλλά και αντιδήμαρχος Υγείας Ελένη Καραπατσούδη.

Τον συντονισμό των ομιλητών ανέλαβε η θεατρική συγγραφέας και ηθοποιός Δέσποινα Τσεχελίδου, Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου “Βιβλιόφιλοι Έδεσσας”, ενώ διάβασε και αποσπάσματα τού βιβλίου. Η εκδήλωση προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο ξεκίνησε από νωρίς να προσέρχεται και να γεμίζει όλες τις θέσεις του καφέ-bar “Brazil”.

Φυσικά, για το βιβλίο, που «ξεκίνησε τώρα το ταξίδι του», μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες στους δυνάμει αναγνώστες, σχετικά με κεντρικό θέμα των διηγημάτων, δηλαδή την περίοδο του εγκλεισμού λόγω covid και τα όσα τραγικά συνέβησαν στην κοινωνία μας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής.