Συλλήψεις για ναρκωτικά

·  Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 15 γυάλινα βάζα με κάνναβη συνολικού βάρους 236,5 γραμμαρίων, 1 φυτό κάνναβης, 21 σπόρους κάνναβης και 1 μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του.

·  Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 7 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 261,8 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

·  Συνελήφθησαν χθες (29 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς σε σακίδιο που έφερε ένας εκ των προαναφερομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού. Επίσης κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία που διαπιστώθηκε να έχουν απορρίψει και για τα οποία δεν διέθεταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.

 

Εξιχνίαση κλοπής και απόπειρας κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Νοέμβριο αφαίρεσε από επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Επιπλέον, τον περασμένο Δεκέμβριο προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από επιχείρηση σε άλλη περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός και διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε ημεδαπός συνεργός του, σε βάρος του οποίου επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία.