Η ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας κατάφερε το απόλυτο αφού σε 18 αγώνες κατάφερε να κάνει 18 νίκες. Μια εξαιρετική χρονιά με πολύ δουλειά και όρεξη για τις επιτυχίες. Στον Β ’όμιλο  του πρωταθλήματος Παγκορασίδων  (Κ16) συμμετείχαν 10 ομάδες και ήταν πλήρως ανταγωνιστικός με την ομάδα της Έδεσσας να καταφέρνει να είναι αήττητη.

ΗΜΈΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Στο ΔΑΚ Έδεσσας παρευρέθηκαν φίλοι του αθλήματος για να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα την πρώτη θέση. Όλοι μαζί μετά από την ολοκλήρωση του προγραμματισμένου αγώνα του πρωταθλήματος, πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία.

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, οι αθλήτριες της Έδεσσας και το προπονητικό τιμ της Έδεσσας διασκέδασαν και απόλαυσαν αυτή την επιτυχία στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ Παγκορασίδες (Κ16): (Ρέτζιου Ευτυχία) Καρυπίδου Ανδ., Παπανίκου Φ., Ιωάννου Ραφ., Ισαακίδου Αικ., Ιορδανίδου Ν., Ουλεμάνη Ε., Ζαρζαβά Μαρ., Χατζηαντωνιάδου Α., Μπαγγέα Μ., Μαρίνου Σ., Αμπατζη Μ., Χατζηαντωνιαδου Δ., Μπουτκάρου Αικ., Βατάλη Ε., Σεραφείμ Λυδ., Αναγνωστοπούλου Γ., Αποστολίδου Παρ., Κολοβού Ε., Πέτκου Ιρ.