Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 21 Μαΐου 2024. Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Εργασίες κοπής πρασίνου και αυτοφυούς βλάστησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 18+850 (Α/Κ Ν. Ρυσίου) έως τη Χ.Θ. 61+700 (Α/Κ Σιθωνίας Κασσάνδρας). Οι εργασίες θα εκτελεσθούν επί της κεντρικής νησίδας της οδού, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, ανά κατεύθυνση, από την Τρίτη 21 Μαϊου έως και την Παρασκευή 24 Μαϊου 2024, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Επισημαίνεται ότι την Παρασκευή 24 Μαϊου 2024 οι εργασίες θα εκτελεσθούν στην κατεύθυνση από Νέα Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη. Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στον Άγιο Αθανάσιο, στο τμήμα κοντά στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “ISOMAT” και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου 2024, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.