Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης υποδέχτηκε τον υπ. ευρωβουλευτή Δημήτρη Τσιόδρα στο Δήμο Σκύδρας.

Ο κ. Τσιόδρας είναι Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος με πολλά χρόνια πορείας στο πολιτικό ρεπορτάζ. Εξαιρετικός συνομιλητής με βαθιά γνώση των εσωτερικών αλλά και των ευρωπαϊκών θεμάτων. Ο Βουλευτής με τον υπ. Ευρωβουλευτή συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Σκύδρας κ. Κ. Ιγνατιάδου και τους Αντιδημάρχους του Δήμου όπου συζήτησαν μια σειρά από θέματα για την τρέχουσα πολιτική και για τοπικά ζητήματα. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πολίτες για τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, την επαρχία και για το πως η Ευρώπη συνδέεται άμεσα με αυτά.

Επίσης, ο Λάκης Βασιλειάδης υποδέχτηκε και συνόδευσε το Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την κ. Σ. Βούλτεψη, όπου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής & Στρατηγικής κ. Γ. Χριστόπουλος και ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σ. Παπασωτηρίου.

Το κλιμάκιο μαζί με τους Βουλευτές Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέλλας όπου συνομίλησαν με αγροτικούς συλλόγους και παραγωγούς για το μεγάλο ζήτημα της έλλειψης εργατών γης, για την ανάγκη απλοποίησης των διαδικασιών και της εύρεσης εργατικού δυναμικού και από άλλα κράτη. Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δήμο Πέλλας με τον Δήμαρχο κ. Σ. Φουντουκίδη και με τους συνεργάτες του, ενώ στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια». Εκεί συζητήθηκαν τα θέματα που τους προβληματίζουν και για τους τρόπους που μπορούν να βοηθηθούν στο έργο τους.

Σχετικά με τις επαφές αυτές ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Οι επισκέψεις αυτές τις μέρες δίνουν την ευκαιρία τόσο στους πολίτες όσο και στους φορείς να συζητήσουν σε βάθος πολλά ζητήματα που τους αφορούν. Να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι για τον ρόλο και την σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και για την πολιτική σε εθνικό επίπεδο που ακολουθείται αυτή τη στιγμή αλλά και για τα επόμενα βήματα αυτής της κυβέρνησης».