Με περισσότερους από 1500 αθλητές  από 13 διαφορετικές χώρες πραγματοποιήθηκε το 15ο  διεθνές πρωτάθλημα Hereya Open στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 20-21-22  Απριλιου στο Asics arena και συμμετείχαν οι εξής  χώρες: Βουλγαρία,  Ελλάδα, Κύπρο, Σουηδία,  Ελβετία, Ιταλία, Κροατία, Μολδαβία, Σερβία, Σκόπια,  Μεγάλη Βρετανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία
Από τον Α Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν τρεις αθλητές και αγωνιστηκαν ως μελη της επίλεκτης Ομάδας  της ένωσης  Ταεκβοντο Βορειου Ελλαδος (ΕΤΑΒΕ),  η Κουρέστη Αθήνα, η Τανη Χριστίνα και ο Τρυφωνιδης Ευθύμιος.
Η αποστολή της ΕΤΑΒΕ αποτελούνταν συνολικά από 100 αθλητές μέλη των κλιμακίων λόγω της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν στα πρωταθλήματα του 2023 και τους δέκα προπονητές των Κλιμακίων μέσα στους οποίους και η προπονητρια του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία για 11 η χρονιά.
Η ομάδα της ΕΤΑΒΕ έλαβε την πρώτη θέση στην Γενική κατάταξη όλως των κατηγοριών και μέσα στα  μετάλλια και οι δύο αθλητές του Α. Σ. Έδεσσας.
Πιο συγκεκριμένα την 3η θέση στην κατηγορία – 65κιλα παίδων κατάφερε να φτάσει ο Τρυφωνιδης Ευθυμιος. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό με τον Ελβετό αντίπαλο.
Στην 3η θέση και η Κουρέστη Αθήνα του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στην κατηγορία – 44 κιλά πανκορασιδων ενώ στην ίδια κατηγορία αγωνιζόταν και η Τανή Χριστίνα χωρίς να καταφέρει νίκη. Και οι δύο έχασαν από την Βουλγάρα αντίπαλο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα της ΕΤΑΒΕ  και στους Εδεσσαίους αθλητές για τις συνεχείς προσπάθειες.