Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

Συνελήφθη χθες (3 Μαΐου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε 2 συσκευές εκτόξευσης πολλαπλών φωτοβολίδων των 100 βολών και μία συσκευή εκτόξευσης πολλαπλών φωτοβολίδων των 16 βολών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (3 Μαΐου 2024) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες στην αυλή της οικίας του 18 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβης βάρους 14,2 γραμμαρίων.

 

Εξιχνίαση απόπειρας ληστείας Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 28ης Απριλίου 2024, προσέγγισε ημεδαπό άνδρα στην Έδεσσα και με την απειλή βίας προσπάθησε να του αφαιρέσει χρήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.
Εξιχνίαση κλοπών Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα Μαρτίου – Απριλίου του 2024 διέπραξαν 7 κλοπές από αποθήκες και μονοκατοικίες, αφαιρώντας διάφορα εργαλεία και αντικείμενα, συνολικής αξίας 5.600 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.