Τα αντανακλαστικά του Δήμου Πέλλας δεν αφορούν μόνο στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνονται εντός των ορίων του, όταν μάλιστα αυτές προέρχονται κατόπιν επισημάνσεων των συμπολιτών μας, αλλά και εκτός των ορίων του, όταν αφορούν και πάλι συμπολίτες μας αλλά και φιλοξενούμενους στον τόπο μας!

Έτσι, μετά από πρόσφατες παρατηρήσεις και επισημάνσεις συνδημοτών μας, αλλά και επισκεπτών του τόπου μας, ερχόμενοι από την γειτονική Αλεξάνδρεια Ημαθίας προς τα Γιαννιτσά και την Κρύα Βρύση, στην διασταύρωση λίγο πριν την νότια είσοδο στο χωριό «Σχοινάς», η βλάστηση είχε καλύψει την ενημερωτική πινακίδα για την κατεύθυνση προς την Κρύα Βρύση, με αποτέλεσμα πολλοί οδηγοί, κυρίως επισκέπτες ή περαστικοί από την περιοχή μας, να μπερδεύονται και να οδηγούνται σε λάθος κατεύθυνση.

Άμεσα το γραφείο του Δημάρχου Πέλλας επικοινώνησε με την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας ενημερώνοντας για το πρόβλημα που υπάρχει. Η αντίστοιχη υπηρεσία του γειτονικού μας δήμου, ενήργησε άμεσα για την αποκατάσταση του προβλήματος, τόσο για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών όσο και για την σωστή τους κατεύθυνση.