Μια σημαντική επιδίωξη  στον αθλητισμό είναι να προσπαθείς να δημιουργήσεις ευχάριστες αναμνήσεις  ενώ δουλεύεις!!!Αυτό ακριβώς προσπαθούμε και  και εμείς να δημιουργήσουμε για τα υπέροχα αυτά παιδιά!!!!

Οι μικροί της ΕΔΕΣΣΑΙΚΗΣ ΓΕ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ και ΝΗΠΙΑ), συμμετείχαν την Τετάρτη 19/6 σε αγωνιστικές  δραστηριότητες όπως: Δρόμοι ταχύτητας, δρόμοι με εμπόδια, ρίψεις, άλμα εις μήκος, πίστα τύπου Survivor !!!!! Οι μικροί των Ακαδημιών μας τόσο από Έδεσσα όσο και από Άρνισσα καταχαρούμενοι επέδειξαν μεγάλη αγωνιστικότητα αλλά αυτό που μας εξέπληξε ήταν η πειθαρχία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αφού βραβεύτηκαν με αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα στο τέλος απόλαυσαν το δροσιστικό παγωτό τους!!!
Έτσι λοιπόν με τη λήξη αυτής της δύσκολης χρονιάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στην εκγύμναση των παιδιών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της  και να συγχαρούμε τους μικρούς μας αθλητές για το ενδιαφέρον που έδειχναν στις προπονήσεις !!!!
Η Εδεσσαϊκή Γ.Ε.  διευρύνεται σε Έδεσσα και ορεινή ζώνη (Άρνισσα και γύρω χωριά ) και ενώ γίνεται προσπάθεια βελτίωσης  στοιχειωδών συνθηκών προπόνησης ευελπιστούμε πως  θα  υπερνικήσουμε τα εμπόδια και  δεσμευόμαστε έτσι ώστε η νέα χρονιά να αρχίσει ακόμα πιο δυναμικά, πάνω από όλα με υγεία και εργαζόμαστε ήδη για αυτό.
Καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Στις ομάδες επικοινωνίας θα ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα που θα ισχύσει από τη νέα χρονιά.
 Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στους γονείς οι οποίοι μας συνόδευσαν και θα συνοδέψουν τα παιδιά  σε όλα τα διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα!!
Επιπλέον ευχαριστούμε το 6ο Δημοτικό σχολείο Έδεσσας και το Γυμνάσιο Λύκειο Άρνισσας για την φιλοξενία τους τις κρύες και βροχερές ημέρες του  χειμώνα!!!!
Συγχαρητήρια σε όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά!!!!
Ο Πρόεδρος το Διοικητικό συμβούλιο και οι προπονητές της ΕΔΕΣΣΑΙΚΗΣ ΓΕ  σας εύχονται
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!
ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ ΓΕ
ΣΤΙΒΟΣ