Εκατοντάδες παιδιά μαζί με τους συνοδούς και τους προπονητές προσέρχονταν στο πάρκο της 25ης Μαρτίου από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 25 Ιουνίου 2024 μέχρι και τις 20:50 όπου όταν προσήλθαν όλοι πραγματοποιήθηκε περπάτημα μέχρι την πλατεία Στουγιαννάκη στα Μικρά καταρρακτάκια για την Τελετή Έναρξης του Cherry Cup 2024 με τις μαζορέτες να κλέβουν την παράσταση.

Κατά τη διάρκεια της οδοιπορίας μέσα από τον κεντρικό πεζόδρομο της Έδεσσας τα παιδιά Παμπαίδες Β` και μίνι από την Ελλάδα που θα αγωνιστούν στο ΔΑΚ Έδεσσας, είχαν διάθεση και παλμό και φυσικά χειροκροτήθηκαν από τους συμπολίτες μας στο πέρασμά τους.

Η Διεύθυνση Τροχαίας της πόλης μας διηύθυνε άψογα τους αυτοκινητιστές για την ομαλή διέλευσή τους. Πραγματοποιήθηκε μια σεμνή τελετή έναρξης με θεατρικούς χαιρετισμούς από την υπεύθυνο της μεγάλης αυτής διοργάνωσης και Πρόεδρο του Αερωπού Έδεσσας τη μοναδική Ελένη Κίτσου.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες όπου η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει περισσότερη αξία από τη νίκη. Οι γονείς και οι συνοδοί των αθλητών θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν όμορφες εμπειρίες από τη διαμονή τους στην πόλη μας!


Έξι μέρες γεμάτες, με διασκέδαση και χαρά όπου τα φώτα του Ελληνικού χάντμπολ είναι στραμμένα πάνω τους. Η πόλη της Έδεσσας έχει αγκαλιάσει αυτόν τον θεσμό που γίνεται για ενδέκατη χρονιά στην πόλη μας και μπορεί να παρακολουθήσει ο καθένας τους αγώνες με είσοδο ελεύθερη!

 

Τα 🍒αποτελέσματα🍒 της πρώτης ημέρας🍒έχουν ως εξής:
Αερωπός Έδεσσας Μίνι(Α)- Αερωπός Έδεσσας ΠΚ Β 18-12
Άρης Θεσσαλονίκης ΠΠ Β – Δράμα 1986 ΠΠ Β 22-21
Αερωπος Έδεσσας ΠΠ Β – Φοίνικας Δράμας ΠΠ Β 30-15
Αερωπος Έδεσσας Μίνι – Βριλήσσια Μίνι 34-31
Βριλήσσια ΠΠΒ – Φοίβος Συκεών ΠΠΒ
23 – 29
Φέρωνας Βέροιας ΠΠ Β – Ν.Ιωνία ΠΠ Β
27 – 22