Ο πρώην υπουργός συνεχάρη τους διοργανωτές, που πλέον η εκδήλωση αυτή έγινε θεσμός και προσελκύει πολύ κόσμο, ιδιαίτερα μικρούς επισκέπτες με στόχο να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος.


✅Ο βουλευτής είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον Πρόεδρο Βασίλη Καφετζάκη για το “Ιδιοκτησιακό” το οποίο νομοθετικά λύθηκε, χρειάζονται όμως κάποιες μικρές γραφειοκρατικές διευθετήσεις . Επίσης τον ενημέρωσε, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου, για την χρηματοδότηση, προκειμένου να προχωρήσει ο καθαρισμός του ποταμού και ο εξωραϊσμός του χώρου..


🟢Για την χρηματοδότηση , είναι ενημερωμένος ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος ανέλαβε να στείλει το αίτημα και το τεχνικό δελτίο. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να παρακολουθούν τις εξελίξεις μέχρι να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες, ώστε να μην χαθεί καμία ευκαιρία, όπως χάθηκαν το 2005, τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (κωδικός έργου 2005 ΣΕΟ 1600039), ενώ θα μπορούσε να έχει ήδη εκσυγχρονισθεί το Ναυταθλητικό Κέντρο και να έχει αποτελέσει πόλο δυναμικής ανάπτυξης με σημαντικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.