Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 τα Εγκαίνια της Έκθεσης των Καλλιτεχνικών Δράσεων της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Τον Αγιασμό τέλεσαν οι ιερείς του Ναού και στη συνέχεια ο προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Σπυρίδης τόνισε ότι είναι μεγάλη χαρά που το Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» έχει καταστεί λιμάνι που αναπαύει ψυχές. Συγχρόνως επισήμανε τα οφέλη της συμμετοχής στις διάφορες δράσεις, όπως απόκτηση γνώσεων, δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, καλλιέργεια συνεργατικού πνεύματος, ευγένειας, υπομονής κ.ά.
 
Στη συνέχεια το Θεατρικό Εργαστήρι παρουσίασε την παράσταση κουκλοθέατρου με θέμα «κούκλο-παίζουμε». Στο τέλος της εκδήλωσης ο π. Ιωάννης Σπυρίδης ευχαρίστησε και τίμησε όλους τους υπευθύνους των τμημάτων των δράσεων.
 
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλους τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου και να θαυμάσουν ποικιλία έργων αγιογραφίας, ξυλογλυπτικής, πυρογραφίας, ψηφιδωτού, ζωγραφικής, ραπτικής, πλεξίματος, decoupage, πηλού, παιδικών κατασκευών, ρομποτικής, αλλά και να δοκιμάσουν το πλούσιο και εύγευστο μπουφέ που παρέθεσε το τμήμα μαγειρικής.
 
Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά 6:00 με 9:00 μ.μ έως Τετάρτη 19 Ιουνίου.