Στην Εξόδιο Ακολουθία και στον Ενταφιασμό του Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των τουρκικών βομβαρδισμών στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, στη δεύτερη φάση της τούρκικης εισβολής, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης σήμερα στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Ακολούθως, εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση, στην τελετή των Αποκαλυπτηρίων της Αναθηματικής Στήλης που διοργάνωσε ο Δήμος Πέλλας, ο Υφυπουργός στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Σήμερα η «Πατρίς Ευγνωμονούσα» αποτίει φόρο τιμής στον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη που «επέστρεψε» στη γενέτειρα του Κρύα Βρύση Πέλλας, μετά από 50 χρόνια, αφού τα οστά του ταυτοποιήθηκαν και παραδόθηκαν στην οικογένεια του, που πρόσμενε καρτερικά να ενταφιάσει τον δικό της άνθρωπο. Ο επαναπατρισμός των οστών του ήρωα Κωνσταντίνου Τσιτιρίδη είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να πράξει η Ελληνική Πολιτεία.

Σήμερα κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στον συντοπίτη μας ήρωα, ως ένδειξη πατριωτικού θαυμασμού, ευγνωμοσύνης, τιμής και αναγνώρισης του αγωνιστή του Έθνους μας. Αιωνία η μνήμη του! Αθάνατος!»