Συλλήψεις για ναρκωτικά

·      Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, ο οποίος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα και προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ωστόσο λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε και διαπιστώθηκε να έχει απορρίψει στο έδαφος 3 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων και 1 συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, καθώς και η προαναφερόμενη δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του.

·      Συνελήφθη χθες (6 Ιουνίου 2024) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 35,3 γραμμαρίων και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, Επίσης κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Εξιχνίαση κλοπών Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 1 έως 3 Ιουνίου 2024, αφαίρεσε από δύο καταστήματα στην Κατερίνη, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, διάφορα προϊόντα αξίας 200 ευρώ και 1 κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων. Στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 525 ευρώ και το προαναφερόμενο κλεμμένο κινητό, το οποίο και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του.