Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών κ. Χ. Δήμα. Ο Βουλευτής του ευχήθηκε για την ανάληψη των καθηκόντων του και οι δύο άνδρες είχαν μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την οικονομία της Πέλλας.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός με τον Βουλευτή συζητήσαν για την επερχόμενη κωδικοποίηση και άλλες διατάξεις που θα αντιμετωπίσουν παθογένειες ετών. Σε αυτό το πλαίσιο ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε την ανάγκη να βρεθούνε τρόποι ώστε να δοθούν κίνητρα στην επαρχία για μια ομαλή και σταθερή ανάπτυξη. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για την χώρα που θα πρέπει να κερδηθεί.

Ο Βουλευτής σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα καταθέσει προτάσεις που θα έχουν σαν στόχο την δημιουργία κινήτρων ώστε οι νέοι να έχουν επιλογές και να παραμένουν στον τόπο τους και να υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν αδικίες.

Μετά την συνάντηση ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Η κυβερνητική οικονομική πολιτική, βλέπουμε, όλο αυτό το διάστημα επιχειρεί σε όλα τα μέτωπα να επιφέρει τομές σε πολλά θέματα που έπρεπε να ρυθμιστούν εδώ και χρόνια αλλά και να αντιμετωπίσει καταστάσεις που ταλανίζουν τους πολίτες λόγω των διεθνών εξελίξεων και πιέσεων, όπως για παράδειγμα η ακρίβεια. Είναι ένα πεδίο δράσης στο οποίο υπάρχουν ικανά στελέχη όπως ο κ. Δήμας και θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες».