Με ενδιαφέρουσες ταινίες για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές από το θερινό σινεμά με την φροντίδα του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Έδεσσας.

*ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: KUNG FU PANDA 4 (ΜΕΤΑΓΛ.)

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 94’. Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ, σκηνοθεσία μεταγλώττισης: Πέτρος Δαμουλής

Ηθοποιοί: Δανείζουν τις φωνές τους οι: Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλης Γιούργος, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμουλής, Άντρια Ράπτη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Θάνος Λέκκας.

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής (με τη φωνή του υποψήφιου για Χρυσή Σφαίρα Τζακ Μπλακ),καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι.

*ΣΑΒΒΑΤΟ 13, ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: Τα μυαλά που κουβαλάς 2. (μεταγλ.)

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 96’. Σκην.: Kelsey Mann.

Δανείζουν τις φωνές τους: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά – φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία.

 

 

(κάθε Δευτέρα Κινηματογραφική Λέσχη)

->ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: Peeping Tom

Θρίλερ . Διάρκεια: 101΄. Σκηνοθεσία: Μάϊκλ Πάουελ. Πρωταγωνιστούν: Κάρλχαϊντς Μπεμ, Ανα Μάσεϊ, Μαξίν Όντλεϊ, Μόιρα Σίρερ

Η εμβληματική ταινία του Μάικλ Πάουελ επιστρέφει στα θερινά σινεμά αυτό το καλοκαίρι με ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες 4K, για να μας τραβήξει ξανά στο σύμπαν της ηδονοβλεψίας του σινεμά, της ψυχικής κακοποίησης, του μπλε και του κόκκινου που πάντα θα φωτίζουν τα τραύματα.

 

->ΤΡΙΤΗ 16 και ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: Μικρά πρόστυχα γράμματα.

Κομεντί. Διάρκεια: 100’. Σκηνοθεσία: Τέα Σάροκ. Πρωταγωνιστούν:  Ολίβια Κόλμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τίμοθι Σπολ, Τζέμα Τζόουνς, Μαλάχι Κέρμπι.

Όταν η βαθιά συντηρητική Αγγλίδα Έντιθ Σουάν και οι γείτονές της αρχίζουν να λαμβάνουν πονηρές επιστολές γεμάτες άθελα ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η θορυβώδης, ασεβής, Ιρλανδή μετανάστης γειτόνισσα Ρόουζ Γκούντινγκ κατηγορείται για το έγκλημα. Οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες της πόλης – με επικεφαλής τον αστυνομικό Gladys Moss – αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το έγκλημα, υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά και η Rose μπορεί να μην είναι τελικά ο ένοχος.

 

 

 

 

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

 Ώρα έναρξης προβολής: 21:15.  

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

 Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.  

Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια: 

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/