Νέο ξεκίνημα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Εδεσσαϊκού, με νέο πρόεδρο και νέα σχέδια.

Ο Νίκος Κουρτζίδης, ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου, αφού πρώτα πήρε τις διαβεβαιώσεις από τα μέλη του ΔΣ, ότι θα στηριχθεί σε κάθε του βήμα. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος, έδειξε τον απόλυτο σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και δεσμεύτηκε να ξανακάνει τον Εδεσσαϊκό μεγάλο.

Μαζί με άλλα άτομα, προέρχονται από την Ελπίδα Έδεσσας, την οποία προς το παρών βάζουν σε δεύτερη μοίρα, αφού όπως είπε, αυτό που προέχει είναι η συνέχεια του Εδεσσαϊκού.

Ζήτησε επίσης την στήριξη του κόσμου, λέγοντας ότι η ομάδα θα ξεκινήσει από την Α κατηγορία του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. Δ.Σ. Εδεσσαϊκού.

Κιουρτζίδης Νικόλαος

Σκούλης Ιωάννης

Αδάμ Χρήστος

Μούσιος Λεωνίδας

Τσιτσκάρης Ιωάννης

Πατετσίνης Ευάγγελος

Ζεϊρεκλίδης Παναγιώτης

Καμπούρης Αθανάσιος

Νικολαΐδης Γρηγόριος

Αντωνιάδης Διογένης

Σιάνος Αναστάσιος

αναπληρωματικοί:

Χατζηανδρέου Αναγνώστης

Τσαούσης Χρήστος

Καλαντζής Ιωάννης

Παυλίδης Χρήστος

Τρυφωνίδου Μαρία

Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, με έναν προπονητή, που έρχεται από το παρελθόν, τον Σερτζαν Τσολακοβιτς. Στο ρόστερ θα προτιμήσουν παίκτες έως 18 ετών, με την προσθήκη εμπειριών ποδοσφαιριστών, για να αποτελέσει η ομάδα ένα δυνατό σύνολο. Παράλληλα θα λειτουργήσουν και οι Ακαδημίες με υπεύθυνο προπονητή τον Πέτρο Πεχλιβάνη. Από εδώ και πέρα η νέα διοίκηση θα ασχοληθεί με το οργανωτικό τομέα.