Η ιστορική ομάδα της πόλης μας όπου την τελευταία 12ετία σε διακρίθηκε τόσο σε Ελληνικές διοργανώσεις όσο και σε Ευρωπαϊκές ξεκινά με αισιοδοξία αφήνοντας την περσινή άσχημη χρονιά που η ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα την τελευταία στιγμή πληρώνοντας μεγάλα λάθη.

Νέος τεχνικός ο Αντώνης Τσολάκος, με πλούσιο βιογραφικό, χαμηλών τόνων και πολύ εργατικός (ΧΑΝΘ, ΦΟΙΒΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ).

Κάτω από τα δοκάρια του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας θα βρίσκεται ο Εδεσσαίος Αθανάσιος Αθανάσιου. Ο 28χρονος πορτιέρο είναι ένας αθλητής από τα σπλάχνα της ομάδας μας. 14 Χρόνια στον Αερωπό όπου είναι και το αγαπημένο παιδί της εξέδρας!
Φάνης Τζουβάρας : Αγαπητός στον κόσμο ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας, πρώτο σε σταυρούς για τον Δήμο Έδεσσας, με τη δυναμική και την εμπειρία που διαθέτει θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του βοηθώντας την ομάδα.
Προσθήκη από τον Ζαφειράκη Νάουσας στην περιφέρεια του Mandynamic Αερωπού Έδεσσας!
Καλή αγωνιστική χρονιά Σωτήρη Σαράφη!
Αριστοτέλης Ρόμπης : Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο ΔΑΚ Έδεσσας. Από έξι ετών βρίσκεται δίπλα στον Αερωπό. Αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ.
Νέα προσθήκη για τον Mandynamic Αερωπό Έδεσσας που ακούει στο όνομα Vladimir Traikofski.
Αγωνίζεται στην θέση του περιφερειακού και προέρχεται από την ομάδα του πανελλήνιου, με πολλές συμμετοχές στην Α1 κατηγορία!
Ο πατέρας του αγωνίστηκε μάλιστα στα σαλόνια της Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ PREMIER καθώς και η μητέρα του όπου ασχολείται με το άθλημα του χάντμπολ αποτελεί προσθήκη διαμάντι!
Νέα προσθήκη για τον Mandynamic Αερωπό Έδεσσας!
Ο λόγος για τον περιφερειακό Πέτρο Διδασκάλου!
Ο Πέτρος είναι ένας έμπειρος αθλητής με πολλές παραστάσεις στην Α1 κατηγορία. Έχει αγωνιστεί στον Ζαφειράκη Νάουσας αλλά και στον Φίλιππο Βέροιας!
Ακόμη μια προσθήκη για τον Mandynamic Αερωπό Έδεσσας!
Ο Δημήτρης Βλάχος που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού εξτρέμ είναι ακόμη μια νέα μεταγραφή για το φετινό ρόστερ. ο έμπειρος αθλητής είχε αγωνιστεί στον Αερωπό Έδεσσας για δύο συνεχόμενες χρονιές. Ξεχωρίζει για το πάθος του και τη μαχητικότητά του, αγαπητός στην πόλη της Έδεσσας.