Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

στο θερινό σινεμά της Έδεσσας «Καταρράκτες»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

Μια πρωτοβουλία του

Συλλόγου Καλλιτεχνών ”Street Art Manifesto

Σε συνεργασία με το Δήμο Έδεσσας

Η καρδιά της κινηματογραφικής δημιουργίας χτυπά δυνατά στην πόλη της Έδεσσας, όπου το 9ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Έδεσσας ετοιμάζεται να συναρπάσει το κοινό το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024.

Το υπέροχο θερινό σινεμά «Καταρράκτες» θα μεταμορφωθεί σε έναν χώρο μαγείας και τέχνης, φιλοξενώντας μια εκδήλωση που υπόσχεται να είναι ανεπανάληπτη.

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών “Street Art Manifesto”, με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας, θα αναδείξει την πλούσια δημιουργικότητα νέων και καταξιωμένων σκηνοθετών από όλη την Ελλάδα.

Η πλούσια φύση της τοποθεσίας, με τον ήχο των καταρρακτών και τη θέα στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου, αποτελούν ανεπανάληπτο σκηνικό  για μια εκδήλωση που θα προσφέρει στο κοινό μια μοναδική αισθητική εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με προβολές ταινιών μικρού μήκους, συζητήσεις με δημιουργούς και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, που θα αναδείξουν την καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή της περιοχής.

Το φεστιβάλ στοχεύει να προωθήσει την ανεξάρτητη κινηματογραφική δημιουργία, προσφέροντας ένα βήμα έκφρασης σε νέους καλλιτέχνες και ενισχύοντας τη σύνδεση της κοινότητας με την τέχνη.

Μη χάσετε αυτή την εορταστική συνάντηση τέχνης και πολιτισμού στην πανέμορφη Έδεσσα. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το πάθος για τον κινηματογράφο και την τέχνη στο 9ο Edessa Short Film Festival!

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο Facebook, Edessa Short Film Festival .

Ας ζωντανέψουμε την τέχνη στην πόλη της Έδεσσας!

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Σύλλογος Καλλιτεχνών “Street Art Manifesto

Email: edessashortfilmfestival@gmail.com

Καλλιτεχνικός Διεθυντής: Αλέξανδρος Στουγιαννίδης

Τηλεφωνο Επικοινωνίας: +30 6932800762