Εδώ και λίγες εβδομάδες άνοιξε ένα νέο κατάστημα για τους χνουδωτούς φίλους μας όπου θα βρούμε τα πάντα για τα ζώα συντροφιάς, από προϊόντα μέχρι τις κατάλληλες συμβουλές για κάθε περίσταση.

Είναι σημαντικό, όταν μοιράζεσαι την καθημερινότητα με το κατοικίδιό σου να νιώθεις ότι έχεις έναν σύμμαχο σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Οι τετράποδοι φίλοι μας εδώ θα ανακαλύψουν λιχουδιές, θα βρουν το νέο τους λουρί, γουστόζικα ρουχαλάκια, κρεβατάκια, κουτιά μεταφοράς, παιχνίδια, θα απολαύσουν πρωτότυπες γεύσεις, κλινικές δίαιτες, από μια ομάδα που ξέρει τι χρειάζονται και νοιάζεται με ουσία και ενδιαφέρον.

Συνομιλώντας με την συνιδιοκτήτρια Έλενα Δαχή θα τολμούσα να ρωτήσω τον εαυτό μου

–  Τι ποιο όμορφο από το να σε εξυπηρετούν άνθρωποι προσιτοί, πάντα με χαμόγελο και αγάπη, που μπορείτε να πείτε μια κουβέντα παραπάνω, μακριά από το απρόσωπο στυλ των μεγάλων καταστημάτων.

Δείξτε στο κατοικίδιό σας την αγάπη σας, όχι μόνο με χάδια, αλλά φροντίζοντάς το σωστά και ολοκληρωμένα! Το pet grocer στην Έδεσσα (Πλατεία Στουγιαννάκη 8 – δίπλα από την ταβέρνα Κελάρι) δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των χνουδωτών φίλων σας, μέσα από προσεγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα για μικρά ζώα αλλά και βέλτιστες λύσεις για τη διατροφή και την υγιεινή των κατοικίδιών σας.

Pet Grocer

Πλατεία Στουγιαννάκη 08, Έδεσσα, 52800

6980394974

@thepetgrocer.edessa