Όταν οι ανθρώπινες αντιφάσεις γίνονται έμπνευση για μια ποιητική συλλογή, γεμάτη δυνατούς & συγκινητικούς στίχους

Μέσα από τον πυκνό ωκεανό της ανθρώπινης συμπεριφοράς, οι «Ποταμοί Συνειδήσεως» αναδύουν ένα εκτεταμένο τοπίο συναισθημάτων, το οποίο ο συγγραφέας εξερευνά, αναλύει και, τελικά, προσπαθεί να υπερβεί. Ο συγγραφέας ανοίγει την πόρτα προς έναν ανορθολογικό κόσμο σκοτεινών αναστοχασμών και ασταθών συναισθημάτων. Ένα ψύχραιμο κρύο βούλωμα, αποκαλύπτοντας τον πόνο και την απομόνωση που κατατρέχουν την ανθρώπινη ψυχή, χωρίς αυλαία ή ψευδαισθήσεις.

Μια ποιητική συλλογή που αναδεικνύει την απροσπέλαστη ψυχική τοπογραφία με έναν ακόλουθο σκληρό, σκοτεινό χορό που υπογραμμίζει την ομορφιά της ανθρώπινης αντίφασης.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Ο Γεώργιος Σεμερτσίδης – Σέμε γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ριζό Σκύδρας. Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ακολουθώντας τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου, ενώ, στο πλαίσιο της ερευνητικής του διατριβής, έζησε και εργάστηκε για ένα χρόνο στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Το εν λόγω βιβλίο είναι η τρίτη κατά σειρά ολοκληρωμένη ποιητική συλλογή του.